Workshops in tijden van corona

Ook Blaauw in Alle Kleuren neemt coronamaatregelen in acht om verspreiding van het virus te voorkomen.

Heb je corona-gerelateerde klachten of ben je kort geleden in een zogenaamd ‘oranje‘ gebied geweest? Dan kun je niet deelnemen aan een workshop. Naam contact op, dan zoeken we samen een oplossing.

Naast de regels van het RIVM, hanteer ik tijdens de workshops de volgende regels.

  1. De workshops worden uitsluitend op afspraak gegeven, het atelier is ook alleen op afspraak te bezoeken;
  2. De groepen zijn maximaal 3 personen groot, te verdelen over twee ruimtes, tenzij het om deelnemers uit één huishouden gaat.
  3. In verband met de intensiteit en begeleiding van de workshop is het voor mij lastig om op 1,5 meter afstand te blijven. Vanzelfsprekend zal ik hiervoor mijn uiterste best doen, maar helaas is dat niet altijd mogelijk. Daarom hou ik mij in dit geval aan de regels van de contactberoepen.
  4. De dag voor aanvang van de workshop ontvang je een e-mail met daarin een vragenlijst betreffende je gezondheid (en als je met meerdere personen komt, de gezondheid van je gezelschap). Je bent verplicht dit formulier in te vullen en te retourneren.
  5. In verband met de hygiëne maatregelen, vraag ik je je handen te ontsmetten bij betreden van het atelier. Ontsmettingsmiddel is daar aanwezig.
  6. Krijg je kort van tevoren corona-gerelateerde klachten? Neem dan contact op om een nieuwe datum te prikken.

Graag tot ziens in het atelier.